Рекламации

Моля попълнете формата долу, за да изискате номер за рекламиция.

НАЙ-ДОБРАТА ГАРАНЦИЯ В ТОЗИ БИЗНЕС

Искаме да сте щастливи всеки път когато купувате от нас. Ако не харесате това, което сме ви изпратили, информирайте ни. И ние ще ви заменим или възстановим парите за всеки продукт.

За нашите персонални продукти ние гарантираме 100% за материала и труда. Ако желаете, можете да ни ги върнете в оригиналната им опаковка и състояние за замяна, отстъпка или връщане на парите ви.

Това е нашият ангажимент за перфектната услуга към клиентите ни.

Нашата политика на връщане...

За възстановяване средствата на продукт купен от нас можете да ни го върнете в 14 дневен срок в оригиналната опаковка и състояние ( без носени и прани ). Моля включете и копие от документа даден ви от куриера при доставката. Както и пояснение какво точно желаете - замяна, подмяна или връщане на парите. Също искаме да знаем, каква е причината за връщането на продукта за да подобрим качеството на нашите продукти и услуги. Ако върнете продукт заради наша грешка в размера, цвета или изработката ние ще ви го заменим безплатно. В противен случай дължите транспортните разходи. Съобразно закона за защита на потребителите: чл. 50 (Доп. - ДВ, бр. 105 от 2006 г., изм., бр. 41 от 2007 г., доп., бр. 27 от 2013 г., изм., бр. 61 от 2014 г., в сила от 25.07.2014 г.) Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние или от договора извън търговския обект, без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка и без да заплаща каквито и да е разходи, с изключение на разходите, предвидени в чл. 54, ал. 3 и чл. 55, в 14-дневен срок, считано от датата на: чл 50 (Отм. - ДВ, бр. 105 от 2006 г., нов, бр. 61 от 2014 г., в сила от 25.07.2014 г.) Разпоредбите на чл. 50 – 56 за правото на отказ на потребителя от договора от разстояние или от договора извън търговския обект не се прилагат за договори: за доставка на стоки, изработени по поръчка на потребителя или съобразно неговите индивидуални изисквания;

За повече информация моля позвънете на +359 876 876 705

Информация за поръчка

* Име:


* Фамилия:


* E-Mail:


* Телефон:


* Номер на поръчка:


Поръчано на:

Информация за продукт & Причина за връщане на стоката

* Име на продукт:

* Продуктов код:

Количество:
* Причина за връщане:
Опаковката е разпечатана:


Дефектно или други детайли:
Въведете кода от опаковката: