Цени и доставка

ДОСТАВКА


Поръчаните от Вас продукти ще бъдат пакетирани и изпратени максимално бързо. Ние използваме услугите на куриерите"РАПИДО". За населените места където те нямат разнос използват куриери на фирма "SPEEDY". Цената на доставката за България 6 лв 
Ние изпращаме продуктите си по целия свят.В този случай използваме услугите на Български Пощи.Цената на доставка се формира спрямо държавата до която се изпраща и теглото на пратката.Можем да предоставим тракинг номер за проследяване на пратката.Изпращаме нашите пратки с приоритетна поща,така че времето за доставка е максимално съкратено.


ПРИБЛИЗИТЕЛНО ВРЕМЕ ЗА ДОСТАВКА:


ЕВРОПА: 3-5 работни дни
САЩ: 5-10 работни дни
ОСТАНАЛАТА ЧАСТ ОТ СВЕТА: 10-15 работни дни
 
Тук може да проследите вашата пратка с RAPIDO
Тук може да проследите вашата пратка с тракинг номер

Моля пишете ни за да ви услужим с номера на вашата пратка

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ


1) Чрез Paypal
2) На куриера който ви достави пратката


В зависимост от избрания начин на плащане клиентът предава на куриера на ръка или превежда по банков път сума, която е равна на цената на заявените стоки плюс разходите за доставка. Тази сума представлява залог по смисъла на чл.149 и сл. ЗЗД и обезпечава евентуалното бъдещо вземане на доставчика срещу клиента в случай на неплащане от страна на клиента на цената на стоките след изтичане на срока от седем работни дни за връщането им.